Fethiye için esnafın kararı bekleniyor

İzmit Belediyesi meclisinde 01 Ocak - 31 Aralık 2020 dönemini kapsayan 2020 yılı faaliyet raporunu okuyan Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi Projesinin ihalesi için esnafın kararının beklendiğini söyledi

İzmit Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının 3. birleşimde toplandı. Mecliste 01 Ocak – 31 Aralık 2020 dönemini kapsayan, 2020 yılı faaliyet raporunun görüşüldü. Meclise verilen ara sonrasında meclis başkanlığına geçen İzmit Belediye Başkan Vekili Hayrettin Ünlü, oturumu başlattı.  Faaliyet raporunu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kürsüye çıkarak okudu. Hürriyet görevi boyunca belediyenin projeleri hakkında tek tek bilgi verdi. Hürriyet İzmit Fethiye Caddesi, Yeni Cuma Parkı projesi, ve tarımsal projelerle ilgili de konuştu.

KAYNAKLARIMIZI DOĞRU KULLANDIK

Hürriyet’in okuduğu Faaliyet Raporuna ilişkin şunları söyledi.

“Yola çıkarken bütün çalışma arkadaşlarımızla seferberlik başlattık. Bu dönemde başlayan salgının, fedakarlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Misyonuz adil eşit ve şeffaf yönetimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızdan aldığımız gücü halkımız için kullandık. 6 stratejik amaç doğrultusunda çalışmalar yaptık. 7’den 70’e herkese dokunmaya çalıştık. Kaynaklarımızı doğru kullanarak projeler üretmeye çalıştık. Değerli İzmitlilerin hizmet ve projelerini hiç kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan devam ettik”.

Fethiye için esnafın kararı bekleniyor

FETHİYE CADDESİ VE YENİ CUMA

Hürriyet görevi boyunca belediyenin projeleri hakkında tek tek bilgi verdi.

Tarımsal üretimde hedeflerinin büyük olduğunun altınız çizen Hürriyet, "İzmit’te tarımsal üretimi başlattık. Çiftçinin belediyeler tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Fethiye Caddesi projesinde de ilk olarak esnafa soracağız ona göre de ihale detaylarına geçeceğiz. Yeni Cuma Parkı, sadece simit çay keyfi yapmak için bir park olmayacak daha güzel hala getireceğiz orayı. Daha sonra da hemen ihale aşamasına geçip çalışmalarımıza başlayacağız. Bütün belediye tarım arazilerini tarıma açtık. 27 milyona satın aldığımız araçlar belediyemizi güçlendirdi" dedi.

12 Nis 2021 - 16:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Halk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Halk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Halk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Halk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.